Vyzkoušejte
Půjčky pro lidi

Pěkné půjčky s rozumnými a férovými podmínkami, které Vás nepodrazí!

PostHeaderIcon Okamžité půjčky bez bankovního účtu

Mít bankovní účet není až taková samozřejmost, jak se na první pohled možná zdá. I v dnešní době stále existují lidé, kteří z nějakého důvodu účtem v bance nedisponují. Co je k tomu vede? Zejména starší generace je plně přesvědčena o tom, že jejich peníze budou ve větším bezpečí na úplně jiném místě, a tak bankám jednoduše nedůvěřují. Elektronické bankovnictví a platební karta v nich vzbuzuje pocit nejistoty. Přeci jen bankovky v peněžence jsou spojeny s pocitem klidu. Na druhou stranu jsou zase lidé, kteří i když by chtěli, mít účet v bance nemohou, případně k němu nemají momentálně dispoziční práva. Třeba z důvodu právě probíhajícího exekučního řízení. V běžném životě si s hotovostí lehce vystačíte a složenky zaplatíte na poště. Ale co v případě, když si chcete sjednat půjčku? V takové situaci můžete narazit na problém. Ne každá finanční společnost vám totiž půjčku poskytne, pokud nemáte k dispozici účet v bance. Avšak i zde existují výjimky. Pojďme se na ně tedy podívat.

Pro půjčku do banky?

Půjčit si peníze v bance, aniž byste měli zavedený běžný účet, jen tak možné není. Pokud se vypravíte do banky v níž máte zablokované konto, stejně s žádostí o půjčku neuspějete. Pro banku spadáte mezi rizikové klienty a těm prostě banky nepůjčují. Stejně dopadnete i všude jinde. Každá bankovní instituce podmiňuje žádost o poskytnutí úvěru založením běžného účtu, což může být v některých případech problém. Proto je zcela zbytečné chodit do banky a ztrácet čas. Raději se rovnou obraťte na konkurenci v podobě nebankovních společností a vybírejte z kategorie půjček bez bankovního účtu. Jedině tak máte šanci, že se k půjčce dostanete.   

Půjčka bez bankovního účtu

Většina nebankovních společností nabízí vyplacení půjčky jen na bankovní účet a proto v jistých situacích může být tento fakt zásadní překážkou k získání úvěru. Pokud vás napadá, že si necháte půjčku vyplatit na účet někoho z rodiny či kamaráda, věřte, že opět nepochodíte. Některé společnosti si vlastníka bankovního účtu dopředu ověřují a to převodem jedné koruny z bankovního účtu žadatele na účet dané společnosti. Jestliže se data neshodují, půjčku vám nevyplatí, i když vám úvěr třeba schválili. Chcete-li uspět, musíte především vybrat takového poskytovatele půjčky, který je schopen absenci bankovního účtu akceptovat.

Chci půjčit

Rychlá půjčka v hotovosti

Nemáte-li k dispozici bankovní účet a přesto potřebujete půjčku, můžete si půjčit peníze od firmy, která vyplácí rovnou hotovost. To zároveň neznamená, že byste museli na peníze čekat déle než na klasický bankovní převod. Právě naopak. Některé společnosti se snaží svým klientům ve finanční tísni co nejvíce pomoci a umožňují i různé alternativy výběru hotovosti. Pro peníze si můžete zajít do nejbližší trafiky a nebo zajet na čerpací stanici, kde je máte připraveny k vyzvednutí během několika málo minut. Dáváte-li přednost klasickým způsobům vyplacení hotovosti, pak vám mohou být peníze doručeny prostřednictvím kurýra a nebo v podobě poštovní poukázky. Záleží jen na vás, jak moc na peníze spěcháte.

Okamžitá online půjčka 

Půjčku bez bankovního účtu si sjednáte poměrně rychle jen na internetu, nemusíte se zabývat žádnou náročnou administrativou. Žádost podáte přímo na webových stránkách poskytovatele, kde vyplníte krátký online formulář, zadáte své identifikační údaje, kolik chcete půjčit a na jak dlouhou dobu. Jakmile žádost odešlete, ihned projde schvalovacím procesem o jehož výsledku jste neprodleně informováni. Je-li kladný, zvolíte si způsob vyplacení hotovosti a peníze jsou pro vás během několika málo minut připraveny k vyzvednutí. Půjčky bez bankovního účtu jsou zpravidla malé půjčky před výplatou, bez registru, bez potvrzení o příjmu, kdy se jedná o okamžitou finanční výpomoc v řádu několika tisícovek. Riziko poskytnutého úvěru věřitelé často vyvažují vyšší úrokovou sazbou a striktními podmínkami splácení. Doba splatnosti je dle výše půjčky rozložena na několik dnů až jeden měsíc. Avšak některé společnosti poskytují svým klientům první půjčku zdarma, což je určitě dobré využít. Pokud žádáte o půjčku opakovaně a jste pro společnost důvěryhodný klient, vždy máte možnost dosáhnout na vyšší úvěr a příznivější podmínky splácení.

Mezi okamžité půjčky bez bankovního účtu zpravidla patří drobné mikroúvěry, které jsou dostupné širokému okruhu žadatelů v kteroukoli denní či noční dobu, i o víkendu. Ke sjednání půjčky vám stačí se jen připojit k internetové síti a mít po ruce mobilní telefon. Dříve než si zvolíte vhodnou půjčku pro sebe, porovnejte si nabídky jednotlivých společností a rozhodujte se vždy s ohledem na své aktuální možnosti. Nezapomeňte, že každá půjčka je závazek, který jednou budete muset splatit.

Co si o tom myslíte?

You must be logged in to post a comment.