Vyzkoušejte
Půjčky pro lidi

Pěkné půjčky s rozumnými a férovými podmínkami, které Vás nepodrazí!

PostHeaderIcon Půjčka bez doložení příjmu 250000

Potřebujete půjčku a všude po vás chtějí doložit příjem? V případě, že požadujete několik stovek tisíc korun, je třeba počítat s přísnějšími podmínkami. Avšak i ty jsou u každé úvěrové společnosti nastaveny jinak. Prvním předpokladem pro úspěšné získání půjčky je zvolit vhodnou společnost. Pokud budete žádat o půjčku u firmy, která nechce akceptovat vaše možnosti, pak je zcela zbytečné se o cokoli snažit. Z toho důvodu je třeba věnovat samotnému poskytovateli půjčky patřičnou pozornost. Nezapomeňte, že registry evidují i neúspěšné žadatele o půjčku, proto je zcela zbytečné si ještě více snižovat svoji bonitu. S výběrem dobrého poskytovatele vám mohou jednoduše pomoci různé online srovnávače na netu, kde po zadání vašich kritérií okamžitě získáte rozsáhlý seznam všech bankovních a i nebankovních úvěrových produktů aktuálně dostupných na trhu. Když do něj nahlédnete, okamžitě vidíte, s jakými podmínkami co kdo nabízí. Rovnou si tak porovnáte výhodnost jednotlivých nabídek a snadněji vyberete takovou půjčku, která bude zcela odpovídat jen a jen vašim potřebám. Určitě nebude dobré, když sáhnete hned po první půjčce co vám díky reklamě utkvěla v paměti. Věřte, že půjček a úvěrů je na trhu opravdu dostatek, stačí si jen vybrat.

Chci půjčku

Půjčka bez prokazování příjmu

Pokud jste momentálně bez práce, na mateřské, v důchodu či máte jiný důvod k tomu, proč nemůžete doložit své příjmy, pak vězte, že žádat banku o úvěr je naprosto zbytečné. Nejenže si vás hned napoprvé řádně proklepnou v různých registrech, ale budou požadovat i potvrzení o vašich příjmech, které musí v dostatečné výši odpovídat možnostem splacení vypůjčené částky. Jen těžko budete statisícový úvěr splácet po stovce měsíčně. Vzhledem k tomu, že řada klientů se nachází v různých svízelných situacích, jen malé procento z nich dokáže striktním podmínkám bankovních půjček bez problému vyhovět. Celou situaci si podstatně usnadníte, pokud se rovnou obrátíte na nebankovní společnsot, která s problémovými klienty přímo počítá. Právě proto lze u nich půjčku vyjednat na základě individuálních podmínek. Pokud nemáte například jak doložit své příjmy, je možno poskytnout jiné záruky splacení, vše záleží na dohodě a vstřícnosti obou stran.

Půjčka se zástavou

Nebankovní společnosti nabízí stejně kvalitní úvěrové produkty, jen za zcela jiných podmínek, které jsou pro většinu žadatelů o půjčku mnohem schůdnější. Je také všeobecně známo, že neúspěšní žadatelé o bankovní půjčku rovnou přechází k nebankovní společnsti, jen ztratili čas zbytečnou nadějí a čekáním na ukončení schvalovacího procesu. Pokud tedy víte, že nedokážete přísné podmínky bankovní půjčky naplnit, je lepší se rovnou poohlédnout po půjčce v nebankovním sektoru. Nebankovní půjčku si dokážete vyřídit podstatně rychleji, záleží na tom, na jakých podmínkách bude postavena. Pokud nemůžete doložit své příjmy, můžete za splacení půjčky ručit jiným způsobem. Třeba se může jednat o další osobu, která bude uvedena jako spolužadatel o půjčku a nebo v případě vyšší sumy je možno zastavit nemovitost adekvátní hodnoty. Nebankovní společnosti zpravidla půjčují přibližně do 60 % odhadní ceny nemovitosti. Jako záruku splacení můžete použít byt v soukromém i družstevním vlastnictví, dům, pozemek, atd. Navíc, není nutno abyste byli přímo vlastníkem daného objektu. Stačí když budete mít suhlas majitelem, že daný objekt bude sloužit jako záruka splacení za půjčku. Velmi často se tak řeší situace v rodině, kdy je třeba vlastníků více. Jak vidíte, možností je nespočet, i když nemáte vůbec žádné nebo jen velmi nízké příjmy.  

Sjednat půjčku

Půjčka online bez příjmu

Nebankovní společnosti se vyznačují zejména tím, že papírování nemají vůbec v oblibě. Nebankovní půjčku si tak velmi snadno vyřídíte, aniž byste museli na kamennou pobočku. A je celkem jedno, zda požadujete jen tisícovku nebo úvěr v řádu několika stovek tisíc korun. Obojí lze sjednat během chvilky. Každou žádost podáte přímo na webu dané společnosti, kde vyplníte jen jednoduchý formulář. V něm uvedete své kontaktní a identifikační údaje a posuvníkem si nastavíte, o jakou sumu máte zájem. Jakmile žádost odešlete, okamžitě projde schvalovacím procesem a vy jste neprodleně informováni, zda je vám půjčka schválena či nikoli. Pokud ano, pak budete následně kontaktováni pracovníkem úvěrové společnosti a sním se dohodnete na dalších podrobnostech. Záleží na formalitách kolem poskytnuté záruky splacení, zda se bude jednat o další osobu jako spolužadatele a nebo o zástavu nemovitosti. V případě zástavy bude nutno doložit aktuální výpis z katastru nemovitostí a odhad. Pokud je máte po ruce, můžete je rovnou naskenovat a poslat emailem, v opačném případě se o vyhotovení těchto dokumentů může postarat společnost sama. Jakmile dáte do kupy všechny nezbytné administrativní záležitosti, půjčka je vám neprodleně vyplacena. Buď klasickým převodem na bankovním účet a nebo vám u některých společností může kurýr dovézt požadovanou sumu až k vám domů. Případně se můžete stavit pro hotovost na pobočce. Záleží tedy na konkrétní situaci a čemu dáváte přednost. Nebankovní společnosti velmi často také dle charakteru poskytnuté záruky splacení nastaví klientovi možnost individuálních podmínek. Není výjimkou, že například při ručení nemovitostí dosáhnete na lepší úrokovou sazbu nebo po dobu splatnosti získáte další benefity navíc. Třeba možnost mimořádné splátky bez poplatku nebo jednorázové splacení půjčky zdarma. Proto se vždy vyplatí si každou půjčku řádně promyslet a propočítat.

Půjčku bez doložení příjmu nabízí řada kvalitních certifikovaných společností, které jsou pro vás zárukou bezchybných služeb. Půjčku získáte vždy na základě jasné a transparentní smlouvy s férovými podmínkami.